Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjaan ovet tervetulleita niin risut kuin ruusutkin, linkinvaihtopyynnöt sekä kaikki muukin. Muistetaan kuitenkin kaikki käyttäytyä ja pidetään vieraskirja siistinä. Mainoksia voipi jättää tänne!

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://vechnost.suntuubi.com/

17.07.2019 18:37
Tervehdys Vechnostin saarelta, linkinvaihtaja!
Pitkään nimellä Blackrose toiminut sivustomme on vihdoin suorittanut mahtipontisen ja suuruuden hullun remonttinsa loppuun, ja on onnistuneesti muuttanut uuteen osoitteeseen http://vechnost.suntuubi.com. Jos haluatte yhä jatkaa linkinvaihtoa, päivittäkää ihmeessä nimi ja osoite! Ilmoitattehan siitä myös vieraskirjassamme, jotta osaamme lisätä linkkinne omille listoillemme.

Erinomaista loppukesää, toivottavasti kuulemme teistä vielä!

Terveisin, Sonya & Harley & muu Vechnostin väki

Nimi: Mary
Kotisivut: http://hahmoarmeija.suntuubi.com/

19.04.2016 15:28
valitettavasti joudun poistamaan nämä sivut Nemesiksen listalta, syynä epäaktiivisuus :<

~Sivulistaus Nemesis

Nimi: Rawca

11.03.2016 21:09
Hello!
Perin on mielenkiintoinen aihe, en muistakaan milloin viimeksi olisin pelannut nykyaikaisella miljööllä ihmisillä. Olisin todellakin liittymässä, mutta en haluaisi laiminlyödä tovereita liialla kiireellä. Toisin sanoen, juuri nyt on niin monta paikkaa menossa mukana, etten ehkä ehtisi olemaan niin aktiivinen kuin mielenkiintoisessa paikassa haluaisin. Pidän paikan todellakin korvan takana, jos sattuisin saamaan aikaa jostain. Viimeistään uskon kesälomalla kääntyväni tänne, pelaisin vaikka vain sen loman ajan, jos ei muuten. Niin kivalta paikalta tämä vaikuttaa. Ja vielä, en haluaisi olla pilkun viilaaja, mutta ainakin tuolla roolipeli kohdassa on nbc-hahmo, oikein lyhennettynä se on npc-hahmo. Ei iso juttu tosiaankaan, mutta sattui nyt osumaan silmään, ja ajattelin siitä mainita. Mutta, mutta, kävisikös linkinvaihdot näiden pelien kanssa?:

korpitaival.suntuubi.com
samoojat.suntuubi.com

Nimi: Phi

08.03.2016 17:21
Heissan. Venttua yritän saada kiinni.
Venttu olet warriorcatsropen ylläpitäjistössä, mutta sinua ei ole siellä aikoihin näkynyt. Haluatko siis edelleen jatkaa, vai poistetaanko ylläpitäjätiedot?

Nimi: Utu

03.03.2016 16:46
Anteeksi, mutta minulla ei olekaan enää mahdollista alkaa mukaan tuohon mitä edellisessä viestissä näkyy, koska löysi itselle uuden ropen jossa aion olla aktiivinen kouluhommien lisäksi. Ettei minulla välttämättä ole aikaa.
Pahoittelen häiriötä.

Nimi: Utu

27.02.2016 14:39
Liljanropessa näkyi mainosta että olisit kiinnostunut tekemään J.R.R. Tolkienin kirjoihin pohjautuvaa ropea. Päätinpä siis tulla tänne kyselemään hiukan että olisikos minulla mahdollisuutta päästä osaksi tuota projektia? (Vai onko suunnitelmat jo arkistoitu ehkä joskus myöhemmin-mappiin ;3)
Olen Tolkien-fani ja tiedän siis kirjoista yhtä ja toista. Kokemusta on sekä ropejen teosta että itse ropettamisesta. Ulkoasujen tekotaidoista en osaa sanoa kovin mitään, en ole koskaan kovin yrittänyt, mutta omistan piirtopöydän ja osaan käyttääkkin sitä (jos näitä taitoja satuttaisiin tarvitsemaan).
Yritän käydä täällä katsomassa jos vastausta tulisi, mutta yhteyden saa myös Liljanropesta (olen samalla nimimerkillä) ja DeviantArtista nimellä MindaCat.

Yhteydenottoa toivoen,
Utu

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

17.02.2016 21:17
Heippa! Päätin tulla ihan vieraskirjaan asti tervehtimään, kun tällaiselle sivulle eksyin. NCIS oli aikanaan yksi ihan huippusarjoista, nyt viimeisimmistä kausista en ole enää jaksanut innostua. Mutta joka tapauksessa, aikaisempi fanitus sai tietty kiinnostumaan aiheesta ja innoissani selailinkin jo sivua läpi. (herätit myös innostukseni ncis ficcejä kohtaan jälleen)

Mukavat sivut olet saanut aikaan. Erityisesti info vaikuttaa hyvin panostetulta osiolta. Toivottavasti myös pelaajaporukkaa löytyy mukaan!
Tsemppiä jatkoon!

Vastaus:

Tervetuloa vaan :D Se on kyllä aina ollut hyvä, mutten itsekkään ole niitä uusimpia oikein katsellut. Mukava, että saimme innostuksen syttymään.

Kiitos mukavasti kommentista :) ja hyvää jatkoa sinnekin :)

~Kira

Nimi: DeeHukka
Kotisivut: http://mounrope.suntuubi.com/

05.02.2016 21:10
Linkinvaihto? :3

Vastaus:

Linkinvaihto käy :) tulella vielä sinne päin vastailemaan.

~Kira

Nimi: Mary

31.01.2016 11:47
Teidät on nyt hyväksytty Nemesiksen sivujen legioonaan! Linkitäthän meidät (2) kahden viikon sisällä, kiitos^^

~Sivulistaus Nemesis

Vastaus:

Hienoa! Linkitän teidät etusivulle. :)

©2019 NCIS roolipeli - suntuubi.com